Campania „Un bunic de Crăciun” la Parohia Lupăria

Arhiepiscopia Iașilor Decembrie 6, 2022

Mai multe detalii cu privire la desfășurarea activității social-filantropice ne-a transmis părintele paroh Cristian Butnărașu, coordonatorul campaniei: „De-ar fi să alegem cele mai emoționante clipe din adâncul amintirilor noastre, cei mai mulți dintre noi am alege marile sărbători de peste an, petrecute alături de familie. Apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului creează o atmosferă de bucurie, dăruire și bunătate în jurul fiecăruia dintre noi. Anul acesta dorim să aducem un zâmbet și căldură în casele și camerele bătrânilor din vatra satului Lupăria din județul Botoșani. Împreună, pe lângă bucuria colindelor, dorim să le oferim și câte un mic dar ce constă într-o pilotă, pătură, perne, lenjerie de pat, șosete groase, mănuși, cozonac, alimente neperisabile ș.a. Țin să le mulțumesc tuturor care sprijină această faptă bună și doresc să însenineze și mai mult chipul bătrânilor din vatra satului românesc. Hristos Se naște, slăviți-L!”.

În cadrul campaniei s-au alăturat câțiva făuritori de fapte bune, cafenele de renume din Iași: Bistro La Noi, Jassyro, Bindu, Chez Les Amis și Matala Bistro Café.

Pentru implicare și detalii puteți vizita pagina parohiei Biserica Sf. Pantelimon - Lupăria, puteți întreba la oricare din cafelele menționate sau la numărul de telefon 0754.797.851.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri